Columna amb cinta retràctil per delimitar espais

Columna amb cinta retràctil per a delimitar espais personalitzable.

La nostra columna amb cinta retràctil d’alta qualitat de 3 metres s’adapta a qualsevol espai. La part superior de la columna ofereix la possibilitat d’instal·lar el capçal de la cinta en 4 angles diferents, permetent així unir un nombre infinit de columnes per a limitar grans espais o bé adequar-se en diferents direccions.

La columna està disponible en color plata i negre per a integrar-se amb la decoració de la sala. La base circular fabricada amb acer genera molt bona estabilitat i no caurà fàcilment en el cas que un usuari es recolzi sobre ella o la colpegi per error. La columna amb la base té un pes total de 7,5 kg, l’equilibri ideal per a combinar la facilitat de transport i aportar fermesa al conjunt.

Columna amb cinta retràctil d’alta qualitat.

La peça circular en la part superior de la columna es pot personalitzar amb el logo de l’empresa. És la part del producte amb major visibilitat i es pot convertir en un element gràfic ideal per a generar reconeixement de marca.

La columna amb cinta retràctil té dos accessoris opcionals que aporten versatilitat al producte. El porta-rètols A4 és perfecte per a senyalitzacions i l’adaptador per a paret permetrà fixar la cinta en espais reduïts.

Demana’ns un pressupost personalizat

Pots posar-te en contacte amb el següent formulari o des del Telèfon: 933 251 740